ABL ARBEIDSLYS COMPACT HALOGEN H3

50+ på lager
Varenummer
LYS_500SL
ABL arbeidslampe med plastikkhus. Robust arbeidslampe med fremskutt ramme for beskyttelse av glasset.Vridbar fot - til hver side: 30 grader. Høyde: opp 90 grader og ned 45 graderDim: bredde 104 mm, høyde: 94 mm, dybde: 83 mmLyspære: 12/24V H3
kr 412
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
ABL ARBEIDSLYS COMPACT HALOGEN H3
ABL ARBEIDSLYS COMPACT HALOGEN H3

Dette arbeidslyset fra ABL brukes originalt på mange traktorer og andre nyttekjøretøy. Arbeidslampen kommer i et plastikkhus med fremskutt ramme, noe som gir god beskyttelse av glasset.


I tillegg til å være et robust arbeidslys gir denne modellen mulighet for et dynamisk lysbilde med en vridbar fot. Foten kan roteres 30 grader til hver side. 90 grader oppover og 45 grader nedover. Med dette arbeidslyset får du servert robusthet og dynamikk i ett.


For å få et optimalt lysbilde ved hengende montering er det viktig at innsatsen snus slik at "TOP" på glasset vender opp.

Verne er den eneste norske importøren av ABL arbeidslys. Dette er produkter med meget høy kvalitet, produsert og eiet av Vignal Lighting Group i Frankrike. ABL ekstralys / arbeidslys leveres originalt på en rekke maskiner i Norge. De monteres originalt på gravemaskiner fra bl a Volvo og Catepilar. ABL arbeidslamper leveres med en rekke forskjellige lysmønstre som møter kundens spesifikke behov. Lamper fra ABL har svært lang levetid og har et lysbilde av høyeste klasse, noe som har gjort ABL sine arbeidslamper til en favoritt blandt proffene. ABL er en Europeisk produsent som med sin høykvalitets LED-serie befester en ledende posisjon innen arbeidsbelysning i Europa. Alle arbeidslampene er produsert under nøye kontrollerte forhold på Vignals egen fabrikk i Caen, Frankrike.