BriodLights brøytelys LED høyre/venstre med varme

100+ på lager
Varenummer
LYS_0415S2
Briod brøytelys/hovedlys LED med nærlys, fjernlys og parklys med varme i glasset. (Automatisk varmeelement som kobler seg inn ved 4 grader C.) Leveres med blinklys som kan festes på sidene eller i overkant på lampen. Leveres med  6-pin DT-kontakt bak, motpart følger med. Hovedlykten er designet for både høyre og venstre side. Dim:150 x 150mm (215mm med blinklys), dybde 85mm. Høyde til brakett 176mm. Kelvin: 5700. Nærlys 1800LM, 163m, 1 lux. 12V/1,7Amp. Fjernlys 3600LM, 280m 1 lux.12V/3,8 Amp. ref. 17,5. ECE R112/R6, R10, DOT, CE, RoHS. IP68. 
kr 2 370
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
BriodLights brøytelys LED høyre/venstre med varme
BriodLights brøytelys LED høyre/venstre med varme BriodLights brøytelys LED høyre/venstre med varme BriodLights brøytelys LED høyre/venstre med varme BriodLights brøytelys LED høyre/venstre med varme BriodLights brøytelys LED høyre/venstre med varme

BRIODLIGHTS er et klasseledende konsept av lamper som vil gi deg trygghet i selv den mørkeste timen.

Som en ledende leverandør av lamper til det Nordiske markedet i mange tiår, er vi nå stolte av å introdusere en ny serie LED lamper. BriodLights samarbeider kun med de beste produsentene, og vi har tatt frem en serie med produkter spesielt utviklet for vårt Nordisk forhold hvor det har vært helt avgjørende at de skal tåle de tøffeste miljøer. Avansert lysteknologi har vært drivkraften bak utviklingen av BriodLights, og våre lamper er i dag et opplagt førstevalg for profesjonelle brukere. BriodLights leverer innovativt design, høy kvalitet og komplette løsninger som møter våre kunders behov og sikrer høyeste kundetilfredshet. BriodLight høykvalitetslamper utgjør virkelig en stor forskjell. Vi leverer sikkerhet du kan se.