Egil Verne AS tar fjernlys ett steg videre

VERDENSNYHET FRA EGIL VERNE AS - ICE-X er et ekstralys med automatisk varme i glasset for å tine av is og snø!
- Salgssjef Paul Karlsen

Egil Verne AS, Norges største leverandør av arbeidslys, varsellys og ekstralys har en solid historie tilbake til 1950! Vi er nå stolte av å kunne presentere en verdensnyhet! - ICE-X passer under de mest ekstreme forhold, forteller Salgssjef Paul Karlsen.

Dette vet vi har vært en utfordring på LED lamper under norske vinterforhold sier Paul Karlsen, salgssjef hos Egil Verne AS. Sammen med vår egen leverandør, Briodlights, har vi utviklet og testet denne lampen med det siste innen lysteknologi som finnes.

Produktsjef hos Egil Verne AS, Tron Roar Harsjøen skyter inn at dette er ei lampe skapt for Norske vinterforhold med sitt ideutspring i Norge. Vi mener at dette er ei lampe som vil bli en suksess fra dag 1 sier Tron Roar. Den har en svært gunstig pris samt at den er innovativ. Vi har store forventninger hos både anlegg og transportbransjen for mottakelsen av den nye ICE-X.

Innkjøpssjef Tom Erik Evensrud forteller om de tekniske spesifikasjonene: ICE-X har et lysbilde som gir langt større volum i både bredde og lengde enn de fleste 9" lamper på markedet. Lampen har hele 13.500 lumen og har høyeste E-godkjenning på 50. Du kan trygt møte mørket og frosten med ICE-X på ditt kjøretøy!

Egil Verne har gjennom flere tiår vært en stolt leverandør til mange av Norges største anleggs- og transportselskaper, samt flere av de ledende importørene.

Vi har Norges største lager av arbeidslys og ekstralys! Vi strever hele tiden for å betjene våre mange trofaste kunder på en best mulig måte!

<
Flere produkterBestill nå
Fjernlyset med innebygget varme i glasset. Hos Egil Verne AS.

ICE-X: Fjernlyset med innebygget varme i glasset. Hos Egil Verne AS.

Flere produkterBestill nåFjernlyset med innebygget varme i glasset. Hos Egil Verne AS.
BriodLights logo