NBB Alpha 225 Xenon 24v med led parklys

100+ på lager
Varenummer
LYS_225CP24V
NBB Xenon, fjernlykt i sortlakkert plasthus. ECE godkjent multivolt LED parklys i overkant. Forsterket metallbelagt reflektor. Leveres komplett med Osram D1S 35W xenonpære og innebygd Osram ballast .  Dim:225mm, dybde 153mm. -40 til + 60 grader C. IP54. 1,7 kg. 12/24V.NB! E-merket, referansetall 20 og 40 (lux). 
kr 3 790
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
NBB Alpha 225 Xenon 24v med led parklys
NBB Alpha 225 Xenon 24v med led parklys NBB Alpha 225 Xenon 24v med led parklys NBB Alpha 225 Xenon 24v med led parklys
Denne lampen kan du justere lysbilde på om du vil ha brett eller langt lysbilde. Det er en sort ring som er satt foran pæra slik at det blir mere spredning på lys (lavere lux), ønsker man at lampen lyser lengre så tar man bort den ringen foran på pæra. Setter du på 4 lamper kan du bruke 2 med og 2 uten og du vil få et flott lysbilde.

I mange år har NBB vært førstevalget til nordmenn når det gjelder å utstyre bilen eller lastebilen med ekstralys av høyeste kvalitet. NBB står for Nordisk Bil Belysning, og de er med sin svenske opprinnelse utviklet for det spesielle klimaet og veiene vi har i Skandinavia. Gjennom årene har det kommet ut mange varianter der halogen- og xenonlamper har blitt stilige klassikere i markedet. Nå har NBB også oppdatert sin produktserie med LED ekstralys. Du kan dele kjøretøybelysning i to kategorier: belysningen vi har for å se og den vi må ha for å bli sett. Å lage belysning for å forbedre sikten i moderne kjøretøy krever noe mer enn en enkelt lyskilde. Det krever en hel vitenskap som omfatter lysbilder, rekkevidder og fargetemperaturer. Dette kalles lysergonomi. Å produsere et ekstra lys som gir god lysergonomi handler ikke bare om å levere mest mulig lys, men også om å levere riktig mengde lys på riktig måte og til de riktige stedene. Det er her du kan skille de forskjellige produsentene. Å utvikle en lampe som gir godkjent lys med ok design er ikke den store utfordringen. Det er når du begynner å se dokumentert ytelse, målt både i laboratoriemiljøet og under reelle forhold både vinter og sommer, at forskjellene blir klare. To ekstra lys som ser like ut på overflaten, kan avvike betydelig når det gjelder å sende ut et nyttig og riktig lysbilde. Med nyttig lysbilde menes lys med riktig bølgelengde plassert på rett sted. Her er det viktig at ekstralyset er designet og designet for bruken. Men også for klimaet der ekstra lyset skal brukes. NBB er nordiske lamper produsert for et nordisk klima med lang historie innom rallysporten. Verne er eneste importør av NBB fjernlys til Norge. I dag eies og produseres NBB ekstralys av Vignal Lighting Group på deres fabrikk i Caen i Frankrike.
Spesifikasjoner
Type reflektor Rund
Fargetempratur 4300
Pære type D1S
Godkjenning ECE R65 R10
Garanti 3 År
Spenning 24V
Antall i pakken 1
Diameter 225