GYLLE markeringslys Led rødt og hvitt lys kort arm

100+ på lager
Varenummer
LYS_30890
Gylle markeringslys LED med fleksibel gummiarm, kort type 110 mm. Hvitt (klart glass) og rødt lys. 12-24V .Leveres med 5 m kabel. E-merket. 4500 Kelvin. Gulaktig lys. 6 dioder på begge sidene, lyser i stjerne mønster. Denne ble levert frem til 2016.
kr 680
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
GYLLE markeringslys Led rødt og hvitt lys kort arm
GYLLE markeringslys Led rødt og hvitt lys kort arm GYLLE markeringslys Led rødt og hvitt lys kort arm GYLLE markeringslys Led rødt og hvitt lys kort arm
Med sin opprinnelse helt tilbake til 1946 er Gylle blitt en av de mest tradisjonsrike produsentene i Norden. Gylle var også en av de aller første produsentene til å ta i bruk LED teknologi i sine lamper og har produsert LED lamper siden 1999. Med sin lange erfaring og nærkontakt med markedet produserer Gylle produkter som oppfyller kundenes behov og krav. Siden Gylle selv er ansvarlige for en stor del av produktutviklingen, kan de sikre produkt kvaliteten, som alltid er den beste i markedet. Gylle er fortsatt en av Nordens ledende produsenter av posisjons- og sidemarkeringslys på gummiarm. Gylles produkter er først og fremst beregnet på lastebiler, traktorer, skogsmaskiner og lignende kjøretøy. Verne har samarbeidet med Gylle i over 40 år som eneimportør til det norske markedet.