BRIOD BRØYTELYS LED HØYRE/VENSTRE M/VARME

100+ på lager
Varenummer
LYS_0415S
Briod Brøytelys / Hovedlys med nærlys, fjernlys og parklys - i tillegg til et sidemontert blinklys som kan festes på sidene eller i overkant på lampen. Alle lampene benytter LED.En 6-pin DT-kontakt sitter bak, og motpart følger med.Hovedlykten er designet for både høyre og venstre side.Kelvin: 5500.
Tilbudspris kr 2 133 Vanlig pris kr 2 370
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
BRIOD BRØYTELYS LED HØYRE/VENSTRE M/VARME
BRIOD BRØYTELYS LED HØYRE/VENSTRE M/VARME BRIOD BRØYTELYS LED HØYRE/VENSTRE M/VARME BRIOD BRØYTELYS LED HØYRE/VENSTRE M/VARME BRIOD BRØYTELYS LED HØYRE/VENSTRE M/VARME BRIOD BRØYTELYS LED HØYRE/VENSTRE M/VARME

Fjernlys:38W, 3600 Lumen

Nærlys: 20W, 1800 Lumen

Parklys: 1,5W,  160 Lumen

Blinklys: 20W.  400 Lumen

Kelvin: 5500

Dim: Bredde 229mm, dybde 80mm, høyde 150mm.

Feste M10 bolt.

12-30V. IP68. ECE R10, R112, R7, R6. 12,5 LUX.

NB! Egen kabel for varme i glasset. Det anbefales at den kobles via egen bryter, for at den ikke vil stå og tappe strøm.

BRIODLIGHTS er et klasseledende konsept av lamper som vil gi deg trygghet i selv den mørkeste timen.

Som en ledende leverandør av lamper til det Nordiske markedet i mange tiår, er vi nå stolte av å introdusere en ny serie LED lamper. BriodLights samarbeider kun med de beste produsentene, og vi har tatt frem en serie med produkter spesielt utviklet for vårt Nordisk forhold hvor det har vært helt avgjørende at de skal tåle de tøffeste miljøer. Avansert lysteknologi har vært drivkraften bak utviklingen av BriodLights, og våre lamper er i dag et opplagt førstevalg for profesjonelle brukere. BriodLights leverer innovativt design, høy kvalitet og komplette løsninger som møter våre kunders behov og sikrer høyeste kundetilfredshet. BriodLight høykvalitetslamper utgjør virkelig en stor forskjell. Vi leverer sikkerhet du kan se.