PHILIPS halogen H1 12v sett white vision

27 på lager
Varenummer
PHI_12258WHV
White Vision gir en intens hvit Xenon effekt. Bedre Xenon effekt med 4300K klart hvitt lys som erstatter tidligere Blue Vision fra Philips Leveres i 2 pk. Leveres med 2 stk. W5W parklyspære.
kr 305
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
PHILIPS halogen H1 12v sett white vision
PHILIPS halogen H1 12v sett white vision PHILIPS halogen H1 12v sett white vision PHILIPS halogen H1 12v sett white vision PHILIPS halogen H1 12v sett white vision PHILIPS halogen H1 12v sett white vision

Philips foretrekkes av de store bilprodusentene

I 100 år har Philips vært i forkant innen kjøretøybelysning og innført teknologiske nyvinninger som har blitt standard på moderne biler. I dag er hver andre bil i Europa og hver tredje bil i verden utstyrt med Philips-lys.

100 % lovlig på veien, 100 % intenst hvitt lys

WhiteVision er ECE-sertifisert og det første intenst hvite lyset som er lovlig på veien. Du får ultimat, god sikt uten å blende møtende biler slik at sikkerheten ivaretas.

En førsteklasses kjøreopplevelse med intens hvit Xenon-effekt

Philips WhiteVision-frontlys utkonkurrerer alle blå bilpærer på markedet og er det rette valget for sjåfører som vil kjøre med stil, uten at det går på bekostning av sikkerheten. WhiteVision er den ultimate oppgraderingen for frontlyktene dine med en høy fargetemperatur og stilig, hvit sokkel. Philips-patentert tredjegenerasjons beleggteknologi er utviklingens mesterverk som gjør WhiteVision til den første frontlykten med helt hvitt lys.

Uovertruffen levetid for forlenget kjøreglede

Philips WhiteVision-frontlys er utformet for å vare. De har lang og pålitelig levetid på 450 timer*. Det er betydelig høyere enn konkurrerende produkter. Dette fører til færre utskiftninger som gjør at du får mer for pengene. (*H4 og H7 er testet på 13,2 V standard spenning)

Klar stråle med intenst hvitt lys

Philips WhiteVision-frontlys med intenst hvitt lys og opptil 3700 kelvin lyser opp veien med en klar, hvit stråle som bryter gjennom mørket umiddelbart. En førsteklasses lysstråle for en førsteklasses kjøreopplevelse.

Bedre kontrast for bedre sikt og tryggere kjøring

Mye hvitt lys med en fargetemperatur på opptil 3700 kelvin gjør at frontlysene dine forbedrer refleksjonen fra veimerkinger og veiskilt. Hvitere lys gjør deg oppmerksom om kvelden slik at kveldskjøring blir mer behagelig.

Lyskilder til bil fra Philips er svært holdbare

UV-kvartsglass er sterkere enn herdet glass og svært bestandig mot ekstreme temperaturer og vibrasjoner, noe som eliminerer faren for tidlig svikt. Kvartsglasspærer til bilen fra Philips tåler mer trykk inni pæren og gir kraftigere lys med lengre levetid.

Opptil 60 % mer sikt

Lysmengden er forbedret med opptil 60 % som gjør at du blir mer synlig for andre på veien. Dette forbedrer sikkerheten, noe som gjør det enklere å reagere på potensielle farer langs veien

Hvit Xenon-effekt for en eksklusiv stil

WhiteVision gir billysene dine samme førsteklasses stil som eksklusive biler.


Philips er en av verdens mest kjente merkevarer og har produsert lyspærer i 105 år. Produksjonen startet i 1914 og de er dermed en av bransjens eldste eksisterende produsenter. Philips første hovedlykt pære var en halv watt, men den ble snart fulgt av Duplo, bilbransjens første lyspære med to glødetråder tilpasset raskere trafikk. I 1936 introduserte Philips Duplolux Selectiva, den første moderne hodelykten med et bredt, men sentrert lysbilde, som gav bilføreren langt større sikkerhet ved høyere hastigheter. Historien til Philips er lang, og de innovative produktene har kommet på løpende bånd. Det er ingen tvil om at Philips har vist vei i utviklingen av lyspærer til bilbransjen så vel som til alle andre formål. Egil Verne AS er stolt over å være en av få godkjent importører av Philips lyspærer til det Norske markedet. Hos oss finner du hele utvalget av Philips lyspærer til 12 & 24V.