911 SIGNAL VARSELLYSBJELKE MED LYSSKILT

25 på lager
Venter inn ytterligere leveranser uke 33.
Varenummer
REK_160101
Tosidig LED-lysskilt for takmontering for følgebil. Monteres enkelt på lastestativ eller på føtter for feste på tak.  Skiltet kan legges ned når det ikke er i bruk. Det er sideåpning som gjør det enkelt å bytte skiltplater. Leveres med varsellys rundt hele rammen med nattsenking og mulighet til å slå av varsellysene bak. Det følger med 2 stk. Bred last skilt og 2 stk. blank plater.Dim. ramme: 112 x 40 cm. Dim. lyskiltskilt:95 x 25cm.
kr 13 996
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
911 SIGNAL VARSELLYSBJELKE MED LYSSKILT
911 SIGNAL VARSELLYSBJELKE MED LYSSKILT 911 SIGNAL VARSELLYSBJELKE MED LYSSKILT 911 SIGNAL VARSELLYSBJELKE MED LYSSKILT 911 SIGNAL VARSELLYSBJELKE MED LYSSKILT 911 SIGNAL VARSELLYSBJELKE MED LYSSKILT

Mål på tekst platen er: 94,4 cm lang og 23 cm høy


911 Signal er en komplett leverandør av høykvalitets varsellys for det profesjonelle markedet. I Verne er vi stolte av å være 911 Signals samarbeidspartner i Norge. Vi har i en årrekke samarbeidet tett med 911 Signal med å utvikle produkter spesielt tilpasset vårt tøffe nordiske klima. Vi følger markedstrendene nøye og besøker kundene for å få tilbakemeldinger fra dem direkte. Ved å kombinere omfattende markedsundersøkelser, kundekrav og tilbakemeldinger, skapes ideen om et nytt produkt eller mulighetene for å oppgradere eksisterende produkter. 911 Signal har over tid blitt en trendsetter og markedsleder i Norge med sine innovative løsninger og moderne design.