VIGNAL MARKERINGSLYS 2 LED ORANGE TIL VOLVO

34 på lager
Varenummer
LYS_198650
Vignal markeringslys 2 led orange SMD98. 24 volt, passer bl.a. Volvo FL fra 2006-. Med AMP JPT kontakt bak.ADR godkjent. Dim:110mm x 50mm x 18mm. 2 festeskruer avst. 84mm. 
kr 261
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
VIGNAL MARKERINGSLYS 2 LED ORANGE TIL VOLVO
VIGNAL MARKERINGSLYS 2 LED ORANGE TIL VOLVO VIGNAL MARKERINGSLYS 2 LED ORANGE TIL VOLVO VIGNAL MARKERINGSLYS 2 LED ORANGE TIL VOLVO VIGNAL MARKERINGSLYS 2 LED ORANGE TIL VOLVO

Vignal Lighting Group er en global aktør i det automotive markedet. De er OEM partner hos de store produsentene av kommersielle- og terrengkjøretøy. Vignal har i en årrekke vært ledende i Europa på design og kvalitet og produksjonen strekker seg over hele spekteret av lamper og lys til lastebiler, varebiler, personbiler og terrengkjøretøy. Vignal designer og produserer innovative belysnings- og sikkerhetsløsninger med respekt for miljøet ved å implementere en ambisiøs policy for samfunnsansvar (CSR) og tilfredsstiller samtidig alle godkjenninger. Egil Verne AS har samarbeidet med Vignal i en årrekke og vi er stolte av å kunne representere dem i Norge. Verne er alene om å føre alle Vignal sine merkevarer i Norge.