VIGNAL markeringslys Led rød/hvit/orange lang arm høyre

13 på lager
Varenummer
LYS_D14422
Vignal markeringslys led rød/hvit med orange til siden. Leveres med 170cm kabel Dim festefot 100 x 48mm, avstand festehull 78mm.
kr 750
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
VIGNAL markeringslys Led rød/hvit/orange lang arm høyre
VIGNAL markeringslys Led rød/hvit/orange lang arm høyre VIGNAL markeringslys Led rød/hvit/orange lang arm høyre VIGNAL markeringslys Led rød/hvit/orange lang arm høyre

Vignal Lighting Group er en global aktør i det automotive markedet. De er OEM partner hos de store produsentene av kommersielle- og terrengkjøretøy. Vignal har i en årrekke vært ledende i Europa på design og kvalitet og produksjonen strekker seg over hele spekteret av lamper og lys til lastebiler, varebiler, personbiler og terrengkjøretøy. Vignal designer og produserer innovative belysnings- og sikkerhetsløsninger med respekt for miljøet ved å implementere en ambisiøs policy for samfunnsansvar (CSR) og tilfredsstiller samtidig alle godkjenninger. Egil Verne AS har samarbeidet med Vignal i en årrekke og vi er stolte av å kunne representere dem i Norge. Verne er alene om å føre alle Vignal sine merkevarer i Norge.