Philips X-tremeVision PRO150 H7 150% (lyspæresett)

100+ på lager
SKU
12972XV
X-treme Vision pærene gir 150% mer lys enn standard pærene uten bruk av mer watt. Forbedret gassblanding for maksimal lyseffekt.Philips bruker UV-kvartsglass som gir bedre motstand mot høyt trykk, noe som er nødvendig for å oppnå mer lys og lengre levetid.
491,50 kr
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
Philips X-tremeVision PRO150 H7 150% (lyspæresett) Philips X-tremeVision PRO150 H7 150% (lyspæresett) Philips X-tremeVision PRO150 H7 150% (lyspæresett)
Philips X-tremeVision PRO150 H7 150% (lyspæresett)

Betydelig hvitere lys for bedre komfort og sikkerhet

Det sterke hvite lyset er betydelig hvitere enn vanlige frontlys. Philips' patenterte Gradient Coating™-teknologi gir et kraftigere lys. Dermed får du et av de skarpeste lysene og en svært komfortabel opplevelse når du kjører i mørket.

Ytelse betyr mer lys og lengre levetid

Philips X-tremeVision frontlyspærer er laget for enestående ytelse, og de produserer opptil 130 % sterkere lys, uten at det går utover levetiden. Med opptil 450 timer* er levetiden til Philips X-tremeVision vesentlig lengre enn konkurrentenes løsninger i kategorien for mer lys. (*H4 og H7 testet ved 13,2 V standard spenning).

Langvarig sikkerhet, slik at du kan se og bli sett.

All mulig svikt i en reservedel er en risiko for deg og kjøretøyet ditt. Dette gjelder særlig for frontlykter. Hvert ødelagte frontlys reduserer synligheten og sikkerheten for deg og motgående trafikk. Philips X-tremeVision er optimalisert for en lang og pålitelig levetid. Slik at du kan se og bli sett lenger enn med andre lyskilder med høy ytelse.

Se lengre og reager raskere med opptil 130 % mer lysstyrke

Perfekt belysning over lengre avstander er spesielt viktig – vanligvis 75–100 meter foran bilen. Med Philips X-tremeVision-lyskilder til bil kan du se opptil 45 meter lengre, noe som gir deg to sekunders ekstra reaksjonstid. Philips X-tremeVision-lyskilder til bil øker sikten med opptil 130 % mer sikt på veien. Dette bidrar til at du kan oppdage hindringer og mulige farer tidligere enn med andre halogenbaserte frontlys.

En av de skarpeste lyspærene for utmerket lys

En av de skarpeste lyspærene for utmerket lys

Med sin optimaliserte glødetråddesign med høy presisjon, høyt gasstrykk på opptil 13 bar, belegg med høy presisjon og UV-kvartsglass av høy kvalitet setter Philips X-tremeVision frontlys en ny standard innen bilbelysning. De er konstruert for optimal ytelse og kompromissløs sikt.

De tryggeste frontlyktene som er tillatt på veien

De tryggeste frontlyktene som er tillatt på veien

Philips X-tremeVision er helt klart den tryggeste, enkleste og mest effektive måten å oppgradere bilens frontlykter på innenfor lovlige rammer. De er fullstendig ECE-sertifisert.

Enestående lysstrålekvalitet og ytelse

Med en kombinasjon av mer lys og økt fargetemperatur har Philips X-tremeVision en av de beste lysstrålene i halogensegmentet.

Flott kontrast for komfortabel kjøring

Den økte fargetemperaturen i Philips X-tremeVision frontlyktene (bare tilgjengelig i H1, H4 og H7) gjør at øynene kan fokusere bedre og oppfatte kontraster i det fjerne. Dette gjør det mye mer komfortabelt og trygt å kjøre i mørket.


Philips er en av verdens mest kjente merkevarer og har produsert lyspærer i 105 år. Produksjonen startet i 1914 og de er dermed en av bransjens eldste eksisterende produsenter. Philips første hovedlykt pære var en halv watt, men den ble snart fulgt av Duplo, bilbransjens første lyspære med to glødetråder tilpasset raskere trafikk. I 1936 introduserte Philips Duplolux Selectiva, den første moderne hodelykten med et bredt, men sentrert lysbilde, som gav bilføreren langt større sikkerhet ved høyere hastigheter. Historien til Philips er lang, og de innovative produktene har kommet på løpende bånd. Det er ingen tvil om at Philips har vist vei i utviklingen av lyspærer til bilbransjen så vel som til alle andre formål. Egil Verne AS er stolt over å være en av få godkjent importører av Philips lyspærer til det Norske markedet. Hos oss finner du hele utvalget av Philips lyspærer til 12 & 24V.
Spesifikasjoner
Merke PHILIPS LIGHTING
E-Merking Nei