RIGID SR-Serie Pro 6" Flood / diffused

21 på lager
Varenummer
LYS_906513
Arbeidslykt Sr-6'' fra Rigid. 9-32 Volt, 6 LED, 47 Watt. Lyser bredt.Lengde: 19,5 cm, høyde: 4,5 cm, dybde: 7,50 cm. Vekt: 0,6 cm.Leveres med ledningsnett 12V rele, bryter og brakett. IP68. 5 års garanti.
kr 3 135
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
RIGID SR-Serie Pro 6"  Flood / diffused
RIGID SR-Serie Pro 6"  Flood / diffused

Høykvalitets arbeidslys fra amerikanske Rigid. Arbeidslysene i SR-Serien er med sin kompakte form designet for maksimalt lysutbytte med et minimum av strømforbruk. I SR PRO-serien er disse egenskapene oppdatert og ytterligere forbedret for å gi et optimalt produkt. Passer bl.a til anleggsmaskiner. Med "flood diffused"lysbilde for man et svært bredt og storartet lys


Verne er norsk importør og distributør av Rigid lamper. Rigid eies i dag av Truck-Lite og produseres i USA, hvor merket har sin opprinnelse. Dette er hovedsakelig solide LED lamper som med sin Off-Road tøffe stil har tatt en stor markedsandel av ekstralys-markedet i Norge de siste 2-3 årene. Rigids populære LED lysbjelker brukes både som arbeidslys og som godkjente fjernlys i de fleste applikasjoner. Rigid ekstralyslys-bjelker leverer en meget høy lumen i forhold til volum på lampene, og lyslengden er stor dersom man velger lamper med langt lysbilde. Alle Rigid produkter leveres med 5 års garanti.

Video