DAB

Viser 5 produkter

Bruk synkende rekkefølge
 1. Dab adapter c6 Tiny audio
  Dab adapter c6 Tiny audio
  Varenummer: REK_101605
  Dette er Tiny Audio C6 adapter. Den henter strøm fra 12V-uttaket i bilen, og sender DAB-lyden videre som radiobølger over FM. Adapteren er bygget på C3+ og er rimeligere alternativ da vi fjernet bluetooth og litt mindre buffer. Skjermen viser kanal-, låt og programinformasjon. Adapteren kan også kobles via AUX-inngangen i bilen for bedre lydkvalitet. Den har meny med 6 språk. 
  kr 835
  Tomt. Kontakt oss
 2. Dab adapter Tiny audio c10
  Dab adapter Tiny audio c10
  Varenummer: REK_101370
  Tiny Audio C10 har en separat mottakerenhet som kan gjemmes bort, mens betjeningen skjer via trådløs fjernkontoll. Information om DAB kanalen vises i skjermen på den eksistrende bilstereoen. C10 har service following samme som på vår C5. Så du trygt kan kjøre uavbrutt. Handsfree-funksjonen bruker kablet mikrofon som du monterer i taket eller dashboardet på bilden, dette sørger for god lydkvalitet. C10 har full støtte av automatisk frekvensskifte og installeres like lett som sin forgjenger.
  kr 1 350
  Tomt. Kontakt oss
 3. Dab adapter Tiny audio c11+
  Dab adapter Tiny audio c11+
  Varenummer: REK_101382
  Tiny Audio C11+ adapteren har en separat mottakerenhet som kan gjemmes bort. Betjenes med en kablet fjernkontroll med bakgrunnsbelyst display som kan festes på dashbordet. Adapteren har RDS så tekst kommer opp i bilens display. Adapteren kan også benyttes med FM hardlinking, da kobles DAB adapteren via bilens antenne. Dette gir utrolig god og krystallklar lyd, da radioen får direkte kontakt. 
  kr 900
  Tomt. Kontakt oss
per side