Varsellys minibar LED klar m/magnet

4 på lager
Varenummer
LYS_5565CM
Dette varsellyset er en minibar. Denne minibaren er et populært produkt og en god konkurrent til de store varsellysbjelkene. Denne varsellys minibaren er perfekt for deg som ønsker ett lite og lett varsellys, men med god effekt. Minibaren leveres med magnetfeste og sigarettenner.
kr 4 240,00
Handleliste
local_shipping
Rask levering Vi sender samme dag ved bestilling før kl 14
mood
Fri frakt Ved henting i butikken på Furuset
Varsellys minibar LED klar m/magnet
Varsellys minibar LED klar m/magnet

Minibars med 8 LED moduler, 2 til hver side,2 foran og 2 bak. 17 forskjellige blinkmønster. Dim: 380 x 226 x 65mm. Leveres med magnetfeste og 5m kabel med sig. plugg. ECE R65 godkjent. 12/24V. Strømforbruk 3,5Amp.


ESG – Ecco Safety Group – er verdens største produsent av ryggealarmer og varsellys produkter. ESG har samlet merkene Vision Alert, Britax, Premier Hazard, Delta Design, Hazard og Code3 under samme tak og disse blir nå markedsført under to brands; ECCO for det gule markedet og CODE3 for det blå. ESG har den mest komplette linje med varsellys både for uttrykning og kommersielle kjøretøy. De er samtidig en stor OEM leverandør. ECCOs mange år med spesialkompetanse i bransjen har gjort dem i stand til å levere ekstremt robuste, effektive og pålitelige produkter. Egil Verne AS har siden 1996 bygget opp Vision Alert til å bli ledende i Norge på varsellys, og nå fører vi ECCO arven videre.
Spesifikasjoner
Antall blinkemønster 17
Pære type Led
Godkjenning ECE R65
Antall i pakken 1
Kabel lengde 5