Norges største leverandør av varsellys, arbeidslys og ekstralys

Vi er Norges største leverandør av varsellys, arbeidslys og ekstralys!

Egil Verne AS ble etablert i 1950 og har siden vært Norges største innen bil­elektriske ­produkter. I tillegg har vi et stort spekter av varer til nyttekjøretøy, landbruk, skogs- og entreprenørbransjen.Kontor, lager og butikkutsalg finner du på Furuset i Oslo, men vi har en svært aktiv nettbutikk her på verne.no .Med en solid lagerbeholdning er du sikret en rask og trygg levering. Egil Verne AS eies 100% av Axel Johnson International AB. Hos oss gjør du en trygg handel!

Samfunnsansvar
Egil Verne opererer i en tid i endring hvor hele tungbilindustrien står overfor store utfordringer med overgangen til mer ­klimasmart arbeid, hvor det er et økende fokus på bilsektoren og hvordan man kan redusere miljøpåvirkningen.

Tenk globalt – handle lokalt
Når du handler hos oss, bør du føle deg trygg på at vi er en partner som tar ­ansvar både lokalt og globalt. I det ­lokale ­perspektivet jobber vi hardt for å redusere miljøpåvirkningen fra våre produkter.

Code of conduct
Gjennom vårt moderselskap, har vi lokale representanter i Asia som besøker våre leverandører og forsikrer seg om at de følger internasjonale standarder med hensyn til både miljø og arbeidsbetingelser.

Konserntilknytning
Axel Johnson International er et markeds­ledende industrikonsern som kjøper og utvikler selskaper i strategiske nisjemarkeder, primært tekniske komponenter og industrielle prosessløsninger.

Axel Johnson International har ambisiøse mål innen samfunnsansvar, mål som er spredt i hele organisasjonen og er en støtte i videreutviklingen av de respektive bedriftenes bærekraftsarbeid. De har fem fokusområder: Ressurs­effektivitet betyr å bruke ressurser effektivt og ansvarlig, Helse og sikkerhet ­inkluderer å sørge for trygge arbeidsforhold for alle ­ansatte, Ansvarlig forsyningskjede ­handler om å jobbe for ansvarlig ­produksjon og ­arbeidsforhold, Gode produkter og ­tjenester fokuserer på trygge materialer i produkter med økt levetid og Corporate Responsibility som tar for seg etikk og ­lokalt samfunnsansvar.

Vi er stolt sponsor av